فایل باز - طرح توجیهی پروار بندی گوسفند 200 راسی
بسمه تعالی
سال 1396 اقتصاد مقاوتی- تولید و اشتغال
موضوع : طرح احداث واحد پرواربندی نیمه صنعتی گوسفند به ظرفیت 200 رأس در هر دوره (100روزه)
اطلاعات کلی طرح :
تاریخ ارائه طرح : 03/11/1396
رسته فعالیت : دامداری
محل اجرای طرح : خراسان رضوی – شهرستان ……. کیلومتر 3 جاده جنگل
فضای اجرای طرح : 2000 متر
هدف طرح : تامین گوشت سالم مورد نیاز
ظرفیت طرح : 200 رأس پرواری – ( سه دوره درسال)
میزان تسهیلات درخواستی : 1.500.000 ریال
آورده متقاضی : 234.750.000 ریال
میزان اشتغالزایی : 15 نفر تا زمان اجرای پروژه و حداقل 2 نفر پس از بهره برداری
مجری طرح : …….
مقدمه :
با نگاهی به روند رشد جمعیت آنچه بیشتر قابل توجه بوده و خود را نشان می دهد تأمین غذا و ایجاد اشتغال مولد برای این جمعیت می باشد که برنامه ریزی و اقدامات خاص خود را می طلبند .
بهره برداری بهینه در استفاده از پتانسیلهای موجود ، از جمله مسائلی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته و یکی از راههای رسیدن به نتایج مطلوب در زمینه تولید و تأمین گوشت قرمز ، توجه به امر پرواربندی است .
امروز در کشور ما ، علیرغم واردات مواد غذایی ، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز باید باشد و در کشور های پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 57.3 گرم در روز میباشد .