تشخیص رنگهای مصنوعی

رنگ به موازات طعم و مزه
و شکل و اندازه یکی از مهمترین
خصوصیات حسی مواد غذایی را تشکیل میدهد و مصرف
کننده ابتدا کیفیت را به وسیلهی رنگ ارزیابی مینماید
اهداف
افزایش رنگ به یک محصول یا فرآوردهی غذایی
1- برگرداندن رنگ اصلی به فرآورده هنگامی که رنگهای
طبیعی با انجام
یک فرآیند حرارتی نابود میشوند و یا زمانی
که در طی مدت نگهداری، شدت رنگ کاهش
مییابد
2- اطمینان از یکنواختی رنگ به علت تغییرات طبیعی در
شدت رنگ نظیر زمانی که
میوهجات یا صیفیجات در
زمانهای مختلف در طی یک فصل برداشت میشود از نق
3- تشدید رنگهایی که به
طور طبیعی در غذاها یافت میشود
ولی ضعیفتر و کمرنگتر از مقداری است که مصرف
کننده
در رابطه با غذا تشخیص میدهد. مانند: آبمیوه یا برخی از
انواع سس یا ماست
میوه
4- دادن یک ظاهر جذاب و اشتهاآور به مواد غذایی میباشد. به
عنوان مثال ژل حاصل از
ژلاتین، بی رنگ میباشند اما هنگامی
که متناسب با طعم دهنده، رنگ مناسب نیز به آن
اضافه شود
ظاهری جذاب و اشتها آور پدید میآورد
5- کمک به حفظ خصوصیات و دادن هویت به مادهی غذایی که
در حقیقت به وسیلهی آن
مادهی غذایی تشخیص داده میشود و به
وسیلهی مصرف کننده مورد شناسایی قرار
میگیرد. مانند: رنگ
پرتقالی در یک نوشابهی پرتقالی
رنگهای مصنوعی که به مواد غذایی و
نوشیدنیها افزوده
میشوند، میتوانند ضریب هوشی کودکان را کاهش دهند.....
در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.