فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز- دانلود تحقیق تغذیه و ورزش

فایل باز- دانلود تحقیق تغذیه و ورزش

نام فایل:دانلود تحقیق تغذیه و ورزش

نوع فایل :ورد

تعداد صفحات: 58

حجم : 1 مگابایت

قیمت:5800

کاری از : www.9NN.IR

  

بخشی از محصول: نام درس:‌ تغذیه و ورزش

سرفصل:

-          مرور اصطلاحات ، مفاهیم و تعاریف تغذیه .

-          آشنایی با دستگاه گوارش ، اعمال ،‌ ترشحات و حرکات آن .

-          بررسی رابطه‌ی کربوهیدراتها ، چربی‌ها و پروتئین‌ها با فعالیت‌های مختلف ورزشی

-          بررسی رابطه مصرف آب و الکترولیت‌ها با فعالیت‌های ورزشی

-          بررسی رابطه مواد معدنی و ویتامین‌ها با فعالیت‌های ورزشی

-          بررسی رابطه تغذیه با نوع و مدت با فعالیت‌های ورزشی

-          بررسی رابطه میزان مصرف غذا و تأمین کالری با نوع و مدت فعالیت‌های ورزشی

-          آشنایی با برنامه‌های غذایی ورزشکاران در رشته‌های مختلف ورزشی

-          بررسی نظریه‌ها و یافته‌های مربوط به تغذیه‌ی ورزشکاران

ارزشیابی: آزمون میان‌ترم           4 نمره

            کنفرانس                   3 نمره

            آزمون پایان ترم           13 نمره

منابع:‌

اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‌

1- کالری و کیلوکالری:‌مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‌گراد بالا برد .

مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‌گراد افزایش دهد.

2- متابولیسم: سوخت و ساز

3- متالولیسم پایه:‌ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده

4- نسبت تعادل تنفسی:  

5- هیدرولیز:‌ واکنشی که در آن یک ماده توسط آب شکسته و به مولکول ساده‌تری تبدیل ‌گردد .

6- PH: غلظت یون هیدروژن در مایعات بدن PH  بالای 7 قلیایی ، پایین 7 اسیدی و 7 خنثی .

7- تامپون (بافر): هر ماده‌ای که از تغییرات سریع یون هیدروژن (PH  ) جلوگیری کند .

8- الکترولیت‌ها: یون‌های با بارهای مثبت و منفی که در بدن ایجاد فشار اسمزی کنند و یا پیام‌های عصبی را ارسال کنند .

9- یونیزه: تبدیل یک ماده به مواد تشکیل دهنده خودش .

10- انتشار ماده: جابجایی مواد بدون صرف انرژی

11- انتقال فعال:

12- انتشار تسهیل‌شده: همان انتشار ساده است ولی یک ماده کمکی دارد . مثل انسولین که به قند کمک می‌کند به داخل سلول انتقال یابد .

13- اسمز و فشار اسمزی:

14- واکنش‌های آنابولیکی:‌

15- واکنش‌های کاتابولیکی:

16- تعریف علم تغذیه(Nutrition): علمی که کمک می‌کند مواد غذایی را بهتر بشناسیم ،‌ نیازها را بهتر برآورده کنیم تا به حد اعلای سلامتی برسیم .

17- غذا(Food) و ماده غذایی(Nutrient):   آب غذا و ماده غذایی‌اش یک شکل دارد .

18- جیره غذایی: به آنچه که فرد ظرف 24 ساعت مصرف می‌کند که به شغل ، میزان فعالیت ، جثه ، وضعیت و محیط فرد بستگی دارد .

19- مواد سازنده غذا و نقش کلی آن‌ها در بدن:

منبع انرژی

تنظیم اعمال بدن

رشد و ترمیم بافت‌ها

کربوهیدراتها

پروتئین‌ها

پروتئین‌ها

چربی‌ها

مواد معدنی

مواد معدنی

پروتئین‌ها

ویتامین‌ها

ویتامین ها

 

آب

آب

20- مواد غذایی ضروری:

- کربوهیدراتها :‌ گلوکز

- چربیها : اسید لینولئیک ،‌ اسید لینولنیک

- پروتئین‌ها:‌ اسید آمینه‌های لوسین ،‌ ایزولوسین ، لیزین ،‌ والین ،‌ متیونین ، فنیل آنالین ،‌ تره اونین ،‌ تریپتوفان و (میستیدین و آرژینین فقط برای نوزادان)‌

- مواد معدنی : کلسیم ، فسفر ،‌ سدیم ،‌ پتاسیم ، گوگرد ، کلر ، میزیم ،‌ منگنز ، آهن ، مس ، روی ،‌ ید ، کبالت ، مولیبدنیم ، سلنیوم ،‌ فلور و کرم

- ویتامین‌ها: C , K , E , D , A ,  B1 ( تیامین) ، B6 (پریدوکسین) ، B2 (ریبوفلاوین) ، بیوتید ،‌ B12 (کوبالامین) ،‌ نیکوتین آمید ،‌ اسید فولیک و اسید نپتونیک .

- مایعات: آب

21- انواع غذاها از سه منشأ: گیاهی ، حیوانی و معدنی

- غذاهایی که پروتئین بیشتری دارند . مانند : گوشت‌ها ، تخم پرندگان ، حبوبات و ...

- غذاهایی که چربی بیشتری دارند . مانند : روغن‌های گیاهی و حیوانی ، گوشت‌ها ، تنقلات و ...

- غذاهایی که کربوهیدرات بیشتری دارند . مانند : غلات ، برنج ، ذرت ، سیب‌زمینی ، ماکارونی و خوردنی های شیرین و ...

- غذاهایی که مواد معدنی بیشتری دارند . مانند : شیر و فرآورده‌های آن .

- غذاهایی که ویتامین‌های محلول در آب و سلولز بیشتری دارند . مانند : میوه‌ها و سبزیجات و ...

- غذاهایی که آب بیشتری دارند . مانند : چای ، قهوه ، آب‌میوه‌ها ، نوشابه‌ها و ...

22- میزان انرژی زایی مواد غذایی:

کربوهیدرات‌ها 4 کیلوکالری به ازای هر گرم

پروتئین‌ها 4 کیلوکالری به ازای هر گرم

چربی‌ها 9 کیلوکالری به ازای هر گرم

دستگاه گوارش(Digestive system)

-    گوارش: تغییر شکل غذا به طوری که قابل جذب شدن به خون شود .

-    هدف و عمل اصلی دستگاه گوارش:‌ هضم ، جذب مواد غذایی ، تأمین آب و الکترولیت‌ها و حرکت دادن غذا با سرعت مناسب

-    اجزای دستگاه گوارش: دهان (دندان‌ها و غدد بزاقی) مری ، معدی ، لوزالمعده ، کبد (کیسه‌ی صفرا) روده‌ی باریک (دودنوم ،‌ ژژونوم و ایلئوم) و روده‌ی بزرگ (کولون صعودی ،‌ افقی ، نزولی و قوسی شکل)

ترشحات دستگاه گوارش:

1-       ترشح بزاق:  سه جفت غده‌ی زیر زبانی ، زیرفکی و بناگوشی

نقش بزاق:

-          آماده سازی لقمه برای بلع و هضم

-          کمک به حس مزه و طعم غذا

-          کمک به هضم نشاسته

-          کمک به بهداشت دهان و دندان‌ها

-          شستن مواد بدمزه از محیط دهان 

 +دانلود تحقیق تغذیه و ورزش +دانلود تحقیق تغذیه ورزشی+دانلود مقاله نقش تغذیه در ورزش و سلامتی +دانلود مقاله درباره تغذیه و ورزش +بسم الله الرحمن الرحیم مقاله ای درمورد نقش تغذیه در ورزشی در  +مقاله تغذیه ورزشی+تحقیق مقاله رایگان تغذیه ورزشی+تحقیق مقاله تغذیه ورزشی+پاورپوینت تغذیه ورزشی +مقاله اهمیت تغذیه در ورزش +تصاویر برای دانلود تحقیق تغذیه و ورزش+تغذیه در ورزش والیبال: دانلود رایگان تحقیق رشته تربیت بدنی +تحقیق کامل پیرامون تغذیه در ورزش +تحقیق کامل پیرامون تغذیه در ورزش +دانلود مقاله نقش تغذیه در ورزش +دانلود مقاله تغذیه ورزشی مقالات انگلیسی با ترجمه PDF +مقالات ISI اختلال تغذیه ای : 129 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی+خرید و دانلود مقاله مدارات تغذیه +تحقیق تغذیه ورزشی +تحقیق کامل پیرامون تغذیه در ورزش +دانلود تحقیق تغذیه ورزشی+ترجمه فا +موضوعات پیشنهادی پایان نامه رشته علوم تغذیه +magiran.com: بانک اطلاعات نشریات کشور،مجلات ایران، مطبوعات ایران +دانلود مقاله تغذیه و ورزش +دانشگاه مازندران+مدرسه فیتنس+طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران را دوباره کلید می زنیم+پرتال جامع علوم انسانی +تحقیق و تفحص از شهرداری تهران کلید خورد +فایل مارکت+صفحه اصلی +دانلود تحقیق مقاله تغذیه و ورزش+مجله پزشکی دکتر سلام+فال روزانه دوشنبه 10 اردیبهشت 1397+دانلود کتاب و کتاب صوتی با کتاب سبز+استرالیا +دانلود (تحقیق تغذیه و ارتباط آن با ورزش)+پروانه چگونه زندگی میکند تحقیق در مورد زندگی پروانه ها +جدیدترین خبرهای استان کرمانشاه +دانلود (مقاله نقش تغذیه در ورزش)+PDF: تحقیق تغذیه در ورزش +تحقیق تغذیه و ورزش +دانلود تحقیق تغذیه در ورزش کشتی+دانلود تحقیق تغذیه و ارتباط آن با ورزش +تحقیق تغذیه مناسب برای ورزش تنیس +برترین پکیج تحقیق تغذیه و ارتباط آن با ورزش – دانلود فایل +تحقیق مقاله تغذیه ورزشی +برترین پکیج مقاله تغذیه دی اکسید کربن – دانلود فایل +مقاله تغذیه برای افرادی که ورزش می کنند +رزبوک: پایگاه دانلود رایگان کتاب الکترونیک و کتاب صوتی+تحقیق تغذیه و ورزش +دانلود پروژه تغذیه ورزشی +PDF: تحقیق تغذیه ورزشی مرتبط با سالهای اول دوم سوم متوسطه +تحقیق تغذیه ورزشی +تحقیق تغذیه ورزشی — palsepet+دانلود مقاله و تحقیق در مورد هدفمندی یارانه ها و آثار تورمی آن (فرمت فایل +دانلود pdf+عفو بین‌الملل: ایران شواهد اعدام‌های دهه شصت را نابود می‌کند.+مشاوره های دارویی، تغذیه ای، ورزشی +دانلود تحقیق تغذیه مناسب برای ورزش شنا +پاورپوینت درس هفدهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ( ویژگی های +گل یاسمن+تحقیق و تفحص از شهرداری تهران کلید خورد +تست جدید+دانشگاه تهران+طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران را دوباره کلید می زنیم +ایرنا +مشاوره های دارویی+دانلود تحقیق تغذیه ورزشی+دریافت فایل نقشه مدل رقومی ارتفاعی (DEM) شهرستان شهریار (واقع در +دریافت فایل اثر پیزوالکتریک و کاربرد های آن +دانلود پایان نامه بررسی میزان عزت نفس کارکنان مجرد و متاهل +مشاوره های دارویی، تغذیه ای، ورزشی +مشاوره های دارویی، تغذیه ای، ورزشی 

از مزایای این فایل , کم حجم بودن آن است , بنابرین می توانید پس از پرداخت وجه بلافاصله آن را در کمترین زمان ممکن دانلود نموده و از آن استفاده کنید.
این فایل به صورت فایل ورد با فرمت doc بوده و کاملا قابل ویرایش می باشد.
توجه کنید که این فایل هم با برنامه آفیس ورد 2003 و ورژن های بالاتر از آن بلکه با تمام واژه پردازها نظیر اوپن آفیس,لایبر آفیس ,آفیس اورگ و گوگل پرزنتیشن نیز قابل اجراست. پایین ترین قیمت در میان تمام سایت های اینترنتی.
خرید و دانلود این فایل را به تمامی علاقمندان پیشنهاد می کنیم

..

خرید و دانلود محصول

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.