فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز- طرح توجیهی - روش تولید همبرگر

روش تولید همبرگر


 

جهت تهیه همبرگر در کارخانجات معمولاً از لاشه های گاو و با توجه با کمبود گوشت تازه به طور کلی ویاکمبودفصلی گوشت تازه اکثرازلاشه های یخ زده استفاده می شود.جهت استخوان گیری،لاشه های منجمدگاو بایستی ابتدا دیفراست شوند. مطلوبترین روش نگهداری لاشه های منجمد در دمای16-15درجه سانتیگراد،تازمان کارد خورشدن لاشه ها می باشد.پس ازدیفراست لاشه ها روی تخته های چوی یا پلاستیکی مخصوص قرار گرفته ،گوشت وچربی از استخوان جداگشته وپس از قطعه کردن برای چرخ شدن آماده می گردد..........

 
ادامه مطلب ...

فایل باز-بیش از 90 طرح سفره آرایی مخصوص شب یلدا



فایل باز-بیش از 90 طرح سفره آرایی مخصوص شب یلدا


تاریکی نماینده اهریمن بود و چون در طولانی ترین شب سال، تاریکی اهریمنی بیشتر می پاید، این شب برای ایرانیان نحس بود و چون فرا می رسید، آتش می افروختند تا تاریکی و عاملان اهریمنی و شیطانی نابود شده و بگریزند، مردم گرد هم جمع شده و شب را با خوردن، نوشیدن، شادی و پایکوبی و گفتگو به سر می آوردند و خوانی ویژه می گستردند، هرآنچه میوه تازه فصل که نگاهداری شده بود و میوه های خشک در سفره می نهادند. سفره شب یلدا، «میَزد» نام داشت و شامل میوه های تر و خشک، نیز آجیل یا به اصطلاح زرتشتیان، لُرک که از لوازم این جشن و ولیمه بود، به افتخار و ویژگی «اورمزد» و «مهر» یا خورشید برگزار می شد.در آیین های ایران باستان برای هر مراسم جشن و سرور آیینی، خوانی می گستردند که بر آن افزون بر آلات و ادوات نیایش، مانند آتشدان، عطردان، بخوردان، برسم و غیره، برآورده ها و فرآورده های خوردنی فصل و خوراک های گوناگون، خوراک مقدس مانند «می زد» نیز نهاده می شد.
ایرانیان گاه شب یلدا را تا دمیدن پرتو پگاه در دامنهٔ کوه های البرز به انتظار باززاییده شدن خورشید می نشستند. برخی در مهرابه ها (نیایشگاه های پیروان آیین مهر) به نیایش مشغول می شدند تا پیروزی مهر و شکست اهریمن را از خداوند طلب کنند و شب هنگام دعایی به نام «نی ید» را می خوانند که دعای شکرانه نعمت بوده است. روز پس از شب یلدا (یکم دی ماه) را خورروز (روز خورشید) و دی گان؛ می خواندند و به استراحت می پرداختند و تعطیل عمومی بود (خرمدینان، این روز را خرم روز یا خره روز می نامیدند).خورروز در ایران باستان روز برابری انسان ها بود در این روز همگان از جمله پادشاه لباس ساده می پوشیدند تا یکسان به نظر آیند و کسی حق دستور دادن به دیگری نداشت و کارها داوطلبانه انجام می گرفت نه تحت امر. در این روز جنگ کردن و خونریزی حتی کشتن گوسفند و مرغ هم ممنوع بود این موضوع را نیروهای متخاصم با ایرانیان نیز می دانستند و در جبهه ها رعایت می کردند و خونریزی به طور موقت متوقف می شد و بسیار دیده شده که همین قطع موقت جنگ به صلح طولانی و صفا تبدیل شده است. در این روز بیشتر از این رو دست از کار می کشیدند که نمی خواستند احیاناً مرتکب بدی شوند که آیین مهر ارتکاب هر کار بد کوچک را در روز تولد خورشید گناهی بسیار بزرگ می شمرد. ایرانیان به سرو به چشم مظهر قدرت در برابر تاریکی و سرما می نگریستند و در خورروز در برابر آن می ایستادند و عهد می کردند که تا سال بعد یک سرو دیگر بکارند.


جشن یلدا و عادات مرسوم در ایران

ایرانیان نزدیک به چند هزار سال است که شب یلدا آخرین شب پاییز را که درازترین و تاریکترین شب در طول سال است تا سپیده دم بیدار می مانند و در کنار یکدیگر خود را سرگرم می دارند تا اندوه غیبت خورشید و تاریکی و سردی روحیهٔ آنان را تضعیف نکند و با به روشنایی گراییدن آسمان به رخت خواب روند و لختی بیاسایند.
در آیین کهن، بنابر یک سنت دیرینه آیین مهر شاهان ایرانی در روز اول دی ماه تاج و تخت شاهی را بر زمین می گذاشتند و با جامه ای سپید به صحرا می رفتند و بر فرشی سپید می نشستند. دربان ها و نگهبانان کاخ شاهی و همهٔ برده ها و خدمت کاران در سطح شهر آزاد شده و به سان دیگران زندگی می کردند. رئیس و مرئوس، پادشاه و مردم عادی همگی یکسان بودند. البته درستی این امر تایید نشده و شاید افسانه ای بیش نباشد. ایرانیان در این شب باقی مانده میوه هایی را که انبار کرده بودند به همراه خشکبار و تنقلات می خوردند و دور هم گرد هیزم افروخته می نشستند تا سپیده دم بشارت روشنایی دهد زیرا به زعم آنان در این شب تاریکی و سیاهی در اوج خود است. جشن یلدا در ایران امروز نیز با گرد هم آمدن و شب نشینی اعضای خانواده و اقوام در کنار یکدیگر برگزار می شود. متل گویی که نوعی شعرخوانی و داستان خوانی است در قدیم اجرا می شده است به این صورت که خانواده ها در این شب گرد می آمدند و پیرترها برای همه قصه تعریف می کردند. آیین شب یلدا یا شب چله، خوردن آجیل مخصوص، هندوانه، انار و شیرینی و میوه های گوناگون است که همه جنبهٔ نمادی دارند و نشانهٔ برکت، تندرستی، فراوانی و شادکامی هستند، این میوه ها که اغلب دانه های زیادی دارند، نوعی جادوی سرایتی محسوب می شوند که انسان ها با توسل به برکت خیزی و پردانه بودن آنها، خودشان را نیز مانند آنها برکت آور می کنند و نیروی باروی را در خویش افزایش می دهند و همچنین انار و هندوانه با رنگ سرخشان نمایندگانی از خورشید در شب به شمار می روند. در این شب هم مثل جشن تیرگان، فال گرفتن از کتاب حافظ مرسوم است. حاضران با انتخاب و شکستن گردو از روی پوکی و یا پُری آن، آینده گویی می کنند.


استان آذربایجان (شرقی و غربی)
در خطهٔ شمال و آذربایجان رسم بر این است که در این شب خوانچهای تزیین شده به خانهٔ تازه عروس یا نامزد خانواده بفرستند. مردم آذربایجان در سینی خود هندوانه ها را تزئین می کنند و شال های قرمزی را اطرافش می گذارند. درحالی که مردم شمال یک ماهی بزرگ را تزئین می کنند و به خانهٔ عروس می برند.

استان مازندران
در مازندران شب یلدا بسیار با اهمیت و گرامی داشته می شود. در این شب همه مردم به خانه پدر بزرگها و مادر بزرگها رفته و ضمن دور هم نشینی و خواندن فال حافظ و فردوسی خوانی به خوردن تنقلات و میوه جات خصوصا" انار و هندوانه و ازگیل می پردازند و با خوردن و نوشیدن و شنیدن صحبتها و داستان های بزرگترها شب را به صبح می رسانند و معتقدند که صبح بعد از یلدا روز پیروزی خورشید بر سیاهی و تاریکیها است.

استان فارس
سفرهٔ مردم شیراز مثل سفرهٔ نوروز رنگین است. مرکبات و هندوانه برای سرد مزاج ها و خرما و رنگینک برای گرم مزاج ها موجود است. حافظ خوانی جزو جدانشدنی مراسم این شب برای شیرازی هاست. البته خواندن حافظ در این شب نه تنها در شیراز مرسوم است، بلکه رسم کلی چله نشینان شده است.

استان همدان
همدانی ها فالی می گیرند با نام فال سوزن. همه دور تا دور اتاق می نشینند و پیرزنی به طور پیاپی شعر می خواند. دختر بچه ای پس از اتمام هر شعر بر یک پارچه نبریده و آب ندیده سوزن می زند و مهمان ها بنا به ترتیبی که نشسته اند شعرهای پیرزن را فال خود می دانند. همچنین در مناطق دیگر همدان تنقلاتی که مناسب با آب و هوای آن منطقه است در این شب خورده می شود. در تویسرکان و ملایر، گردو و کشمش و مِیز نیز خورده می شود که از معمولترین خوراکی های موجود در ابن استان هاست.

استان خراسان
در شهرهای خراسان خواندن شاهنامهٔ فردوسی در این شب مرسوم است. یکی از آیین های ویژه شب یلدا در استان خراسان رضوی و خراسان جنوبی برگزاری مراسم «کف زدن» است. در این مراسم ریشه گیاهی به نام چوبک را که در این دیار به «بیخ» مشهور است، در آب خیسانده و پس از چند بار جوشاندن، در ظرف بزرگ سفالی به نام «تغار» می ریزند. مردان و جوانان فامیل با دسته ای از چوب های نازک درخت انار به نام «دسته گز» مایع مزبور را آنقدر هم می زنند تا به صورت کف درآید و این کار باید در محیط سرد صورت گیرد تا مایع مزبور کف کند. کف آماده شده با مخلوط کردن شیره شکر آماده خوردن شده و پس از تزیین با مغز گردو و پسته برای پذیرایی مهمانان برده می شود. در این میان گروهی از جوانان قبل از شیرین کردن کف ها با پرتاب آن به سوی همدیگر و مالیدن کف به سر و صورت یکدیگر شادی و نشاط را به جمع مهمانان می افزایند.

استان اردبیل
در اردبیل رسم است که خانواده ها شب یلدا دور هم جمع می شوند و تا پاسی از شب با هم شب نشینی می کنند.هنداونه.انار.پرتقال.تخمه.ماهی پلو و... از جمله خوراکی هایی است که در استان اردبیل مرسوم هست.

خوراکی ها
انار و هندوانه جزو مهم ترین ملزومات شب یلدا هستند. همچنین اجیل شب یلدا نیز در ایران طرفدار بسیاری را دارد .


فایل باز-بیش از 50 تصویر با کیفیت از قدیمی ترین و جدیدترین موتور سیکلتهای دنیا



فایل باز-بیش از 50 تصویر با کیفیت از قدیمی ترین و جدیدترین موتورسیکلتهای دنیا

نام برخی موتورسیکلتهای خارجی


موتورسیکلت که به اختصار به آن موتور نیز گفته می‌شود، وسیله نقلیه‌ای دو سه یا چهار [۱] چرخ و موتوردار است.

موتور سیکلت‌های دوچرخ مانند دوچرخه دو چرخ دارند اما بجای پدال، مانند اتوموبیل دارای موتور احتراقی هستند.

اولین موتور سیکلت در اشتوتگارت توسط مخترعان آلمانی گوتلیب دایملرو ویلهلم مایباخ در سال ۱۸۸۵طراحی و ساخته شد. در ابتدا بیشتر به دوچرخه ای موتور دار شباهت داشت و مخترعانش آن را (Reitwagen) ریت‌واگن به معنای (riding car) ماشین سواری نام گذاری کرده بودند.

 
ادامه مطلب ...

فایل باز- 7 اصل چربی سوزی



فایل باز- 7 اصل چربی سوزی




قیمت در دیگر سایت ها 19800 تومان

(خرید فایل باز 19800 تومان میباشد)

قیمت در فایل باز 5000 تومان

تا حالا فکر کرده اید که کم کردن وزن خیلی هم سخت نیست و تلاش زیادی نمی‌خواهد؟

بعد به خودتان گفته باشید، فقط به یک رژیم جدید نیاز دارم! اگر به شما گفته شده که چه بخورید، ولی باز هم برایتان کار نمی‌کند، به سراغ رژیم بعد می روید و ضرر بیشتری می‌کنید، بعد فکر می‌کنید حتما مشکلی در اراده شما وجود دارد.

کار با هزاران نفر مرا به این باور رساند که اراده مردم مشکلی ندارد، بلکه آنها روش درست را یاد نگرفته اند. هیچ کس به برنامه‌ای که کار نمی کند، نمی چسبد. اما اگر کار درست را انجام دهید و بدانید چطور باید این کار را بکنید، حتما کار خواهد کرد و به آن ادامه هم خواهید داد.

کتاب‌های کاهش وزن زیادی وجود دارند که می‌گویند .. مطالعات علمی نشان داده‌اند… همه می‌دانند… یا کارشناسان می‌گویند…اما این روش‌ها بسیار دور از درک هستند.

این کتاب متفاوت است!

می‌خواهم به شما کمک کنم یک مشکل بزرگ را حل کنید: «اضافه‌وزن سرسخت!»

برای انجام این کار، ابتدا باید مطمئن شویم که مشکل را درست شناسایی کرده ایم. بسیاری از مردم در تلاش برای حل مشکل اشتباه هستند: «وزن‌شان» که در واقع تنها یک علامت است.

همچنین باید بدانید چه چیزی متابولیسم را کنترل می‌کند؛ «هورمون‌ها»

ذخیره چربی به پس انداز پول در بانک شباهت دارد. چربی معادل شماره حساب مرکزی بانک بدن است. احتمالا الان با خود می‌گویید “پس من یک میلیاردر هستم!”  اما چرا  با  وجود  این انرژی بالقوه، باز هم احساس خستگی می‌کنیم؟ خیلی عجیب است! داشتن بدنی انباشته از انرژی ذخیره شده و در عین حال عدم توانایی در آزاد کردن آنها!  دلیل این اتفاق این است که شما به راه حل مخصوصی نیاز دارید، تا به کمک آن، ذخیره چربی را آزاد و تبدیل به انرژی کنید.

حالا حدس بزنید راه حل چیست؟

شما در حال حاضر کلیدهای گاوصندوق بانک‌تان را در اختیار دارید! این کلیدها هورمون‌های شما هستند. راز موفقیت شما در  این است که با شناسایی این 600 هورمون کلیدی، که از این تعداد،  6 تای آنها چربی‌سوز و 3 تای آنها چربی‌ساز هستند،  بتوانید با استفاده  از کلیدهای صحیح و مخصوص  از موجودی گاو صندوق استفاده کنید.

با مطالعه این کتاب، می توانید نوع بدن خود را شناسایی کرده و مطالب جذابی را درباره چگونگی کارکرد بدن، به ویژه در ارتباط با چربی‌سوزی یاد بگیرید.


ایده من این است که فراتر از رژیم غذایی و ورزش نگاه کنید و به جای آن از هورمون‌هایی که از طریق غذا و ورزش تحریک می‌شوند، استفاده کنید. به این ترتیب، به این برنامه وابستگی نداشته، سلامتی و وزن خود را حفظ خواهید کرد. کسی به شما نمی گوید در جمع یا رستوران چه بخورید، چون خودتان می‌دانید چه چیزی باعث چربی‌سوزی و چه چیزی منجر به چربی‌سازی می‌شود.

ما درباره چیزی که در آن زندگی می‌کنید، صحبت می‌کنیم؛ یعنی «بدن شما» و از آنجایی که داخل آن زندگی می‌کنید، درک کتابچه راهنمای آن سودمند خواهد بود.

فایل باز-هرس درخت سیب



فایل باز-هرس درخت سیب



معرفی کتاب آموزش تصویری هرس درخت سیب

سیب (دقیقا" یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus است که عضوی از خانواده گل سرخیان بوده (روزاسیا) و در طول تاریخ کشت شده است. بیشتر گروه سیبها به گونه M.domestica یا پیوندیهای آن تعلق دارند.


 

ادامه مطلب ...