فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز - آزمون قوطی های فلزی

آزمون قوطی های فلزی




انواع قوطی
قوطی دو تکه : از دو قسمت بدنه با کف به صورت یک پارچه و سر تشکیل شده است . سر از طریق دوخت مضاعف به بدنه متصل می شود .
قوطی سه تکه : از سه قسمت بدنه , سر و کف تشکیل شده است . سر و کف قوطی با دوخت مضاعف به بدنه وصل می شوند .
دوخت سر و کف قوطی های فلزی
در اوایل شکل گیری صنعت قوطی عمل درب بندی یا دوخت سر و کف قوطی توسط لحیم کاری انجام می شد که این روش با پیشرفت صنایع به دوخت ساده و سپس دوخت مضاعف امروزی تبدیل گردید که آن هم ابتدا لبه درب ها به صورت لب تخت و پس از مدت ها به صورت لب چنگی و امروزه به صورت لب آسیاب شده می باشد.
دوخت مضاعف
به طور کلی در یک تعریف، قلاب شدن لبه بدنه قوطی و لبه درب قوطی به همدیگر و تحت فشار قرار گرفتن آنها که لاستیک مابین قلاب ها باعث آب بندی کامل درز بین آنها گردد را دوخت گویند که در دو مرحله توسط دستگاه های مخصوص دوخت به نام های فارس، دربند، والس و یا سیمر(Seamer) که به طور دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک انجام می شود.
 یک دوخت شامل عمق دوخت، ضخامت دوخت، طول دوخت، طول قلاب های درب و بدنه قوطی و ضخامت ورق های درب و بدنه قوطی می باشد.
عمق دوخت : فاصله ی لبه ی دوخت مضاعف تا گود تربن قسمت سر یا کف پس از درب بندی گویند .
ضخامت دوخت : مجموع ضخامت لایه های دوخت مضاعف ( شامل دو لایه ی بدنه و سه لایه ی سر یا کف ) و فضای بین لایه ها را گویند ......

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز


خرید و دانلود فایل

فایل باز - کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در نگهداری مواد غذایی

فایل باز -  کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در نگهداری مواد غذایی



در سال های اخیر استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی توجه مصرف کنندگان و صنعت غذا با به خود جلب کرده است که دلیل آن دو عامل عمده بوده است. اول سوء استفاده و مصرف نادرست آنتی بیوتیک ها که منجر به افزایش چشمگیر یک گروه از میکروارگانیسم ها از جمله پاتوزن ها در مواد غذایی می شود که نه تنها مقاوم در برابر آنتی بیوتیک ها هستند، بلکه در برابر فراوری مواد غذایی و روش های نگهداری نیز پایدارند. دوم افزایش آگاهی مصرف کنندگان از تأثیرات بالقوه منفی مواد نگهدارنده مصنوعی بر سلامتی، در مقابل مواد افزودنی طبیعی است که توجه بسیاری از پژوهشگران را به استفاده بیشتر از نگهدارند های طبیعی در مواد غذایی معطوف کرده است. بسیاری از ترکیبات به دست آمده از منابع طبیعی دارای خواص ضد میکروبی بوده و می توان از آنها برای حفظ ایمنی مواد غذایی استفاده نمود. در این مقاله مروری، به بررسی فعالیت ضد میکروبی ترکیبات طبیعی به دست آمده از منابع مختلف از جمله گیاهان، حیوانات، باکتری ها، قارچ ها و جلبک ها در سیستم های غذایی پرداخته شده است......

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

خرید و دانلود فایل

فایل باز - اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

فایل باز -  اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ



چکیده استفاده از پوشش­های خوراکی روش مناسبی برای کاهش مقدار روغن جذب شده در مواد غذایی است. در این پژوهش اثر مالتودکسترین به عنوان یک پوشش دهنده در سه غلظت (1، 3 و 5 درصد) و همچنین زمان غوطه­وری در محلول پوشش­دهنده (2 و 4 دقیقه)، دمای سرخ کردن (170، 180 و 190 درجه سانتی­گراد) و زمان سرخ کردن (5، 6 و 7 دقیقه) بر میزان رطوبت، کاهش جذب روغن، رنگ، سختی و ویژگی­های حسی خلال­های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ بررسی شد. یافته­ها نشان داد که اثر متغیرهای مورد بررسی بر میزان رطوبت، پارامترهای رنگی، سختی و میزان چربی خلال­های سیب­زمینی سرخ شده معنی دار (01/0 > p) بود. با افزایش دما و زمان سرخ کردن محتوی رطوبت کاهش ولی میزان جذب روغن و سختی افزایش یافت. نتایج نشان داد که خلال­های سیب زمینی­ سرخ شده­ای که با مالتودکسترین پوشش داده شده بودند از میزان روغن کمتری برخوردار بودند بطوریکه استفاده از پوشش مالتودکسترین، میزان روغن را تا 93/41 درصد کاهش داد. خلال­های پوشش داده شده با مالتودکسترین (محلول 5% و 2 دقیقه غوطه وری) که در 170 درجه به مدت 6 دقیقه سرخ شده بودند کمترین مقدار روغن (9/19%) را داشتند. همچنین، ویژگی­های رنگی و حسی خلال­های سیب زمینی سرخ شده پوشش داده شده با مالتودکسترین تفاوتی با خلال­های بدون پوشش نداشتند. بر اساس نتایج این تحقیق می توان مالتودکسترین را به عنوان یک ماده پوشش دهنده ارزان قیمت و مناسب جهت کاهش روغن خلال سیب زمینی سرخ شده در نظر گرفت.............

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

خرید و دانلود فایل

فایل باز - جزوه آموزشی نقشه کشی برق ساختمان

فایل باز -  جزوه آموزشی نقشه کشی برق ساختمان
 


جزوه آموزشی نقشه کشی برق ساختمان


خرید و دانلود فایل


فایل باز - پاورپوینت مانومتر فشارسنج

پاورپوینت مانومتر فشا ر سنج
 


تعداد اسلاید 26

تقسیم بندی فشارسنج ها:

فشارسنج های مکانیکی به ترتیب میدان اندازه گیری فشار:

 

ادامه مطلب ...