فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز

فایل باز- روش های مختلف فرآوری زیتون

روش های مختلف فرآوری زیتون



زیتون از قدیمی ترین منابع غذایی بشر است. زیتون در ایران، در مناطق شمالی، سال های زیادی است که کاشته
می شود و به خوبی محصول می دهد. ضمناً فعالیت های زیادی نیز جهت پرورش زیتون در جنوب کشور صورت گرفته
است و در سال های اخیر با اجرای روش های نوین در تهیه ی کنسرو زیتون در مناطق زیتون خیز کشور این صنعت
گسترش یافته و از نظر تجارتی نیز ارزش واقعی خود را بیشتر پیدا می کند . پیشرفت صنعت با مکانیزه شدن روش های
مختلف فرآوری زیتون، عرضه این محصول را به بازارهای مصرف زیتون خوراکی رونق خاصی بخشیده است. علاوه بر
تولید روغن زیتون که همچنان رونق اقتصادی خود را در بازارهای جهانی حفظ نموده، کنسرو انواع زیتون با اشکال
مختلف می رود که هم چنان از تجارتی بی رقیب بازارهای مصرف جدیدی را در داخل و خارج به خود اختصاص دهد.
میوه زیتون تلخ و غیر قابل مصرف به صورت تازه خوری است، عامل تلخی آن گلیکوزیدی به نام اولئو پیکرین
Oleopichrin است که در گوشت میوه وجود دارد و به صورت های مختلف می توان آن را از گوشت میوه خارج کرد.
این عمل را پروسینگ می گویند...........

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز


خرید و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.