پاورپوینت درباره آدرس گذاری و نام گذاری در کامپیوتر
فرمت فایل: powerpoint
نوع فایل : ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید: 29 اسلاید
قسمتی از متن ppt:
مقدمه
Ãمفهوم نام: ابزاری برای تفکیک چیزها
Ãمفهوم آدرس: اطلاعاتی برای یافتن (جستجو) چیزها
Ãاین دو مفهوم همیشه جدا از هم نیستند و گاهی یک چیزند
Ãدر شبکه اینترنت و شبکه ادهاک گره ها به صورت مستقل هستند ولی در شبکه حسگرها گره ها مستقل نیستند و با هم همکاری دارند تا به هدف خود برسند(مثلا اندازه گیری یک پارامتر فیزیکی) بنابراین در این شبکه می توان به جای نام گذاری گره ها از نام گذاری داده(Data Naming) استفاده کرد.
تأثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری
مواد و روش ها: از شیر خشک سویا در مقادیر 3، 5، 7 و10 %
جهت تولید نان بربری استفاده شد. آزمون های شیمیایی روی شیر خشک سویا، آرد
شاهد و آرد تیمار شده انجام گرفت که عبارت بودند از: رطوبت، خاکستر،
پروتئین، چربی، فیبر،pH ،
گلوتن مرطوب و خشک، عدد زلنی، عدد فالینگ و مقدار اندازه ذرات. آزمون
بیاتی به طریق تست پانل توسط 6 ارزیاب آموزش دیده در روزهای اول، سوم و
پنجم انجام شد.
یافته
ها: با افزودن شیر خشک سویا، مقادیر خاکستر، فیبر، چربی و پروتئین افزایش
یافت، اما گلوتن مرطوب و خشک، عدد زلنی و عدد فالینگ کاهش یافت. اختلاف بین
کلیه نمونه ها معنی دار بود (0.05>P). ولی pH تغییر نکرد (P>0.05). نتایج آزمون حسی نشان داد که نمونه 10% شیر خشک سویا از نظر بو، مقبولیت کمی داشت، اما کمترین میزان بیاتی را نشان داد. افزودن 7% شیر خشک سویا تاثیرات نامطلوبی بر ویژگی های حسی نداشت.
نتیجه گیری: استفاده از شیر خشک سویا به میزان 3، 5 و 7% ضمن حفظ ویژگی های حسی، باعث بهبود خواص تغذیه ای و کاهش روند بیاتی نان بربری شد...................
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ
خرید و دانلود فایل
بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی
خط تولید کیک